Projekt
Blokland Albertslund
Byggesagen omfatter landskabsentreprisen i forbindelse med renovering af Vridsløselille Andelsboligforening, afdeling 57 Bloklands eksisterende bebyggelse og opførelse af 16 nye tagboliger for Vridsløselille Andelsboligforening, afdeling 71 Tagboliger Blokland.
Arbejderne omfatter blandt andet:
- Terrænarbejder
- Nye belægninger på stier og ankomstarealer
- Nye træplantninger
- Nye buske og hækbeplantninger
- Nye trænings- og legeredskaber
- Nye skure til affald og cykler
- Nyt affaldssystem
- Etablering af lokal regnvandsafledning (faskiner og regnvandsbassiner)
- Udvidelse og forbedring af affaldshåndtering
- Omlægning og optimering af parkeringsforhold
NCC udfører renovering af boligerne i hovedentreprise.
Nye og indbydende udearealer, der indbyder til ophold og fællesskab.
I projektet gav vi DEIF’s udendørsarealer et naturboost. Virksomheden ønskede mere grønne arealer, også i forhold til bæredygtighedsindsatser inden for miljø og klima i deres ESG-rapportering. Derudover var ønsket, at udearealerne blev gjort mere attraktive for medarbejderne. Arbejdet inkluderede derfor etablering af walk’n talk-stier, som slynger sig rundt om hele virksomheden. Her kan DEIF’s medarbejdere gå tur og få en lufter. Der er også lavet stendiger og lagt store kampesten ud, så dyr og insekter har et sted at søge ly og et sted at slikke sol, når den er fremme.
Der er sået frø, som blomstrer op i forår-, sommer- og efterårsperioden samt sat klatreplanter på bygningernes hvide facader. Herudover har vi plantet forskellige træer og stauder. Alt sammen for at skabe et mere inspirerende miljø for medarbejderne og naturen.
Der er også blevet lavet en baselinemåling af området. Målingen blev foretaget ved, at vores dygtige fagspecialister gik rundt på arealet og registrerede alle de i forvejen eksisterende dyrearter og planter på virksomhedens arealer. Målingen kan bruges til at danne grundlag for fremtidige målinger, så man kan følge udviklingen i fauna og flora og bruge data i EGS-rapportering.
Hedeselskabet – med naturen som partner
Dalgas er en del af Hedeselskabet – grundlagt i 1866 og stadig i vækst. Hedeselskabet er en forening af mennesker, der arbejder for en bæredygtig fremtid. Og som har den nødvendige viden og erfaring til at gå forrest.
Hedeselskabet støtter
Arbejdet for en bæredygtig fremtid kræver ressourcer. Hedeselskabet tager del i udviklingen af naturen og miljøet, og vi tager ansvar. Derfor uddeler vi midler til relevante udviklingsprojekter og til medlemsdrevne projekter, ligesom vi uddeler legater. Til gavn for os alle – nu og i fremtiden.